درختکاری بدون آبیاری یک راز نیست، بلکه 7 راز دارد
درختکاری بدون آبیاری یک راز نیست، بلکه 7 راز دارد
Blog Article
تکنیک های مراقبت و نگهداری ……………………………………………………….. ۸۲
با کلیک بر روی اشتراک در بخش زیر تازه ترین کتاب ها و مقالات سایت را در ایمیل تان دریافت کنید
هدف از درختکاری بدون آبیاری ……………………………………………………… ۱۷
ترجیحاً نهال دو ساله باشد؛ یعنی رشد کافی داشته باشد تا بتواند بهخوبی با شرایط محیطی جدید سازگار شود.
اصالح و آماده سازی خاک رسی برای درختکاری بدون آبیاری ……………. ۶۴
نام و نام خانوادگی ایمیل ارتباط با ما دریافت کاتالوگ دستهبندی مقالات
هرکدام از انواع نهال رویشی، بذری، هیبریدی، پیوندی، کشت بافتی، اصلاحشده و … مشخصات خاص خود را دارند که باید متناسب با هدف کاشت، بهترین نوع آنها را انتخاب کرد.
آبیاری سنتی آبیاری قطره ای آبیاری مدرن باغداری درختکاری کشت دیم بیشتر ذخیره مطالعه آنلاین دانلود
با کلیک بر روی اشتراک در بخش زیر تازه ترین کتاب ها و مقالات سایت را در ایمیل تان دریافت کنید
هدف از درختکاری بدون آبیاری ……………………………………………………… ۱۷
فرقی نمیکند که بخواهیم یک نهال بکاریم یا باغ احداث کنیم. در هر صورت، خاکورزی قبل از کاشت نهال، یکی از مراحل ضروری برای درختکاری اصولی است. در این مرحله، اقداماتی مانند جمعآوری پلاستیک و ضایعات از سطح زمین، حذف علفهای هرز، بقایای هرس گیاهان، آبیاری با آبپاش، شخمزدن زمین، صافکردن ناهمواری زمین با بولدوزر و گریدر (با توجه به حجم کاشت نهال) تاثیر زیادی بر نتیجۀ کار دارد.
۱٫ عواملی که در انتخاب گونه های درختی مقاوم به خشکی ………………… ۳۵
علاوه بر این اقدامات، (همان طور که در بخش قبلی این مقاله گفتم) انتخاب #گونه_های_درختی #مقاوم_به_خشکی بسیار مهم است. کاشت درختانی که با شرایط خشک سازگار هستند می تواند شانس بقای آنها را بدون آبیاری به میزان قابل توجهی افزایش دهد. تجربه ها و مشاهدات و تحقیقات من در ایران بخصوص در جنوب ایران نشان می دهد که گونه هایی مانند #اقاقیا، #کهور، #گز و بید بیابانی (#گون) دارای سیستم #ریشه_عمیقی هستند که می توانند به آب #ذخیره شده در عمق بیشتری در خاک دسترسی داشته باشند و در محیط های خشک آنها را انعطاف پذیر می کند. با ترکیب این روشهای #برداشت و #حفظ_آب_طبیعی، میتوان click here #اراضی_خشک را #بدون_اتکا_به_آبیاری بهطور پایدار احیا کرد. نکته کلیدی در #به_حداکثر_رساندن استفاده از #منابع_آبی موجود و ایجاد محیطی است که از #رشد و #بقای #درختان در #شرایط_چالش_برانگیز #حمایت کند. با #برنامه_ریزی و #اجرای دقیق، #هنر_کاشت_درخت #بدون_آبیاری می توان دگرگونی های قابل توجهی را در #مناظر #خشک، #تقویت_تنوع_زیستی و #ارتقای #انعطاف پذیری #اکولوژیکی ایجاد کند. ادامه مقاله در لینک زیر:
درختکاری بدون آبیاری ادامه مقاله احیای پایدار زمین های خشک: هنر کاشت درخت بدون آبیاری (بخش ششم)